1.Lifecoaching

Det er for dig der har brug for at skabe balance imellem dit private liv og dit arbejdsliv. Du får hjælp til at skabe din personlige plan over hvordan du når dine mål på den bedste og mest effektive måde på begge områder af dit liv.

2.Karrierecoaching

Det er for dig der står over for ændringer i din karriere. Det kan for eks. være på grund af behovet for egen udvikling af arbejdsmæssige kompetencer eller oplevelsen af at du ikke har mulighed for at udfolde allerede eksisterende kompetencer. Det kan også være ændringer i organisatoriske strukturer, nedskæringer og omorganiseringer

3.Stresscoaching

Stresscoaching er et coachingforløb specielt til mennesker med stress. I forløbet, arbejder vi på, at du får din hverdag til at hænge sammen, får mere overskud og glæde. Og endelig arbejder vi på, at du får et velfungerende liv.
Stresscoaching kan anvendes både forebyggende og afhjælpende. Det er en form for hjælp, hvor du bliver hjulpet ovenpå igen og hvor du lærer at genkende stresssignaler så du kan forebygge stress i fremtiden.


Kurser for virksomheder

Metoder i coaching

Coaching er et redskab, der bruges til mange formål og på mange forskellige niveauer – både personligt og i forhold til jobbet og karrieren.

Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i den coachedes mål. Gennem målrettede spørgsmål opnår den coachede (medarbejderen/kollegaen) at se tingene i et nyt perspektiv samt at blive klar over egne ressourcer og handlemuligheder i forhold til målet.

Formålet med forløbet er at give dig en grundlæggende indsigt i, hvad coaching er. Du bliver præsenteret for coaching redskaber og trænet i at anvende disse.

Vi arbejder med princippet ”learning by doing”.

Udbytte: bedre arbejdsklima mere trivsel på arbejdspladsen

Modulerne bliver skræddersyet efter virksomhedens behov.

Pris og sted: Aftales

Stress

Stress er blevet til en daglig følgesven på nutidens arbejdspladser. Stress går ud over både kreativitet og effektivitet og i sidste ende medarbejderen – og dermed virksomhedens resultater og økonomi. Alle kan lære at håndtere hverdagens turbulens og mange forandringer, så stress holdes på afstand og effektiviteten bevares. Dette kursus giver dig de redskaber, der skal til.
Formålet: nye vinkler og brugbare redskaber, der forbedrer arbejdsglæde/arbejdsklima.

Pris og sted: Aftales  

Workshops / Foredrag


• Coaching – et redskab til personlig udvikling
• Når du dine mål?
• Hvad tror du på?
• Den feminine gennemslagskraft
• Relationer og projektioner
• Sig dog hvad du mener?
• Meditation og afstresning
• Powerkvinder

Er du interesseret i nogle af de ovenstående emner eller har lyst til at høre om flere af dem er du velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.

Workshops kan skræddersyes til lige netop jeres behov.
Pris og sted: Aftales