Tankefelt Terapi er en kombination af østens viden om kroppens energibaner, kinesiologi og kognitiv terapi.

Karakteristisk for terapien er en let fingerbanken på særlige punkter på kroppens energibaner, samtidig med, at du via spørgsmål  fokuserer på dit problem.

Resultaterne er forbløffende, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.

Af de som behandles med TFT, oplever ca. 80% en forbedring på mindst 50%, mens ca. 30 % oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Der ses særdeles gode resultater med bl.a. traumer, angst, alle slags fobier, stress, negative følelser og lavt selvværd.

Ved almindelige terapiformer, kommer du almindeligvis frem til en dyb forståelse af dit problem og dets årsager. Men mange oplever, at de alligevel ikke kan tænke deres følelser væk eller foretage de forandringer der skal til.

I TankefeltTerapi arbejder vi ud fra, at ubehaget er lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldigt hvor meget man stritter imod.

I TankefeltTerapi tænker vi i helheder, så vi på samme tid inddrager krop, tanke (Den kognitive hjerne, som kan forstå og forklare problemet) og følelse (Den emotionelle hjerne, hvor følelser f.eks. angst er lagret).

Når du tager et forløb i Tankefelt Terapi, får du samtidig et mini kursus i, hvordan du i fremtiden kan hjælpe dig selv.

Har du lyst, kan det kombineres med terapeutisk berøring / healingmassage.