Individuelle coachingforløb

Med udgangspunkt i virksomhedens, teamets eller den enkelte medarbejders behov, tilbyder vi individuelle coachingforløb.

Fokus ligger på såvel salgsteknikker, planlægning m.v. men også på at flytte overbevisninger og barrierer, som ofte er grunden til, at den enkelte sælger ikke oplever succes. Udsagn som: ”Vi har økonomisk krise – ingen vil købe nu”, ”Vi er for dyre” ”Så meget vil kunden ikke betale”, ”Alle har allerede købt” – Er mentale blokeringer, som kan ændres.

”Kuren” henvender sig til såvel gamle garvede sælgere, som nye juniorsælgere og kan evt. indgå i en samlet pakke, der også indeholder rekruttering af en ny medarbejder.

Erfaringsmæssigt giver et coachingforløb hurtigt målbare resultater og tjener sig selv ind allerede på kort sigt og giver en væsentlig forøgelse i opnåede resultater på sigt.

Detailhandel

Salgskurser til detailbutikker øger ikke blot omsætning og indtjening, men også både kunde- og medarbejdertilfredshed. Salgstræningen du får, bygger på 25 års salgserfaring og en coachende tilgang.

Det, som i fremtiden vil gøre forskellen, er butikkernes evne til at skabe den rigtige serviceplatform og de store oplevelser for kunden.
Er dit mål at skabe den bedste butiksoplevelse, får du med mig en stærk partner, som har erfaring med at skabe kundeoplevelser i særklasse uden at gå på kompromis med salget, men tværtimod øger omsætningen.

Salgskurser

Salgskurser i en butikskæde kan være en svær disciplin, da mandskabet skal forlade butikken og der kan komme omkostninger til transport. Men sådan er det ikke, når du vælger os.

Nu kan du træne dit personale, mens de er i butikken, lige så effektivt, som når de er samlet på kursusdage. Det er muligt med os, hvor live undervisning skaber involverende og motiverende dialog.

Salgstræning er nødvendigt for at sikre fortsat udvikling (eller skabe den). Salgstræningen skal tage udgangspunkt i dit brand og din butikskæde – så det bliver i din ånd salgstræningen foregår.

Kontakt os og hør mere om, hvordan et salgskursus der bygger på extended learning vil se ud for netop din butikskæde – og hvordan du kan bruge dit uddannelsesbudget langt mere effektivt.

Dit udbytte

Som deltager på et kursus vil du opleve, at dit energiniveau og din motivation vil stige, i takt med at din indsigt i professionelt butikssalg bliver større, og dit overblik over dine muligheder for at forbedre dine præstationer, vokser. Derudover vil du, i takt med at du forbedrer dine resultater, få overskud til at udfordre dig selv og dine kollegaer, og bruge din viden fra kurset til at gennemføre salgstræning i hverdagen, hvilket gør dig/jer endnu bedre til blandt andet:

  • at tage imod kunderne, så du opnår det bedste udgangspunkt for salget.
  • at afdække og udvikle kundens behov.
  • at præsentere kundens valgmuligheder på en begejstret og engageret facon.

Det gode salg er det bevidste salg. Det vil sige god planlægning, den rigtige systematik i hele forløbet, udnyttelse af empati og menneskeforståelse til differentiering i selve salget kombineret med stor disciplin og effektivitet.

Du har som sælger mange udfordringer, og det er derfor vigtigt, at din værktøjskasse er i orden, så det er dig, der via din egen sikkerhed vinder hver gang i en meget konkurrencepræget verden.