Vil du gerne ha’ mere ud af dit liv?

Så kan du have brug for tid og måske støtte og inspiration til at skabe positiv forandring og udvikling. 

En støtte og inspiration, der kan give dig indsigt og redskaber og være katalysator for at du kan udvikle dig med retning mod øget trivsel – på måder, som er effektive, og meningsfulde for dig og dine relationer – med nye hensigtsmæssige måder at håndtere måske gamle ‘indgroede’ vanskeligheder.

Det er en investering du kan få gavn af i alle mulige sammenhænge og situationer – i alle livets sammenhænge!

Så hvorfor vente?

En personlig Krise, Angst, Stress, Depression, Spiseforstyrrelse, vanskeligheder i familielivet, problemer i parforholdet, skilsmisse, dødsfald, konflikter, jobskifte, arbejdsløshed m.v. kan medføre at vi ‘går i stå’ – og måske ønsker at få professionel hjælp til at komme videre og skabe ny udvikling og forståelse i vores liv og relationer.

Psykoterapi er en personlig process. Og jeg arbejder sammen med dig – trin for trin – i et tempo og på en måde, som tilpasses det du har brug for.

Du vil komme til at lære dig selv bedre og mere dybdegående at kende – samtidig med at du kan begynde at leve dit liv, baseret på værdier, der virkelig kan komme til at bringe mening i dit liv – fra øjeblik til øjeblik; samtidig med at du kan lære at leve med og måske forandre selv de vanskeligste problematikker til positiv udvikling.

Psykoterapi Vejle er for alle

Psykoterapi Vejle er for alle – der ønsker hjælp til personlig udvikling og vækst – til at komme videre i livet – måske i en situation, hvor livet gør ondt, fordi du er ramt af en krise eller andre vanskeligheder – som kan være akut opstået, eller som måske har stået på længe.

Det kan være små eller større problemer, måske mere grundlæggende ting, i forhold til dig selv, eller i relation til andre, og som du ønsker hjælp til at forandre, sådan at du kan komme til at ‘navigere’ mere helstøbt, trygt og frit i livet – med alt det der ér.

Psykoterapi i Vejle og trekantsområdet er for dig, som længes efter mere dybde, større selvindsigt og forståelse for den du er, og det du oplever og har oplevet – at blive mere bevidst om dig selv, lære dig selv og dine tanker, følelser og reaktionsmønstre og måder at være sammen med dig selv og andre på bedre at kende, samt finde årsagen til at netop du reagerer som du gør.

Gennem psykoterapi og samtaleterapi, får du mulighed for at tage mere bevidste valg og ansvar for dit liv. Så kan du handle mere hensigtsmæssigt – og i overensstemmelse med dine egne værdier – og herved opnå større tilfredshed og meningsfuldhed i mange sammenhænge.

Jeg lægger vægt på at psykoterapi ikke  alene handler om at løse problemer, men om menneskelig selvindsigt og vækst, med en mere hel udfoldelse af personlige potentialer og værdier.

Psykoterapi kan bl.a. være hjælpsom til problematikker og emner som du også kan læse mere om her

Psykoterapi er en behandling, der består af regelmæssige terapi samtaler gennem kortere eller længere tid, fra nogle uger op til flere år.

Psykoterapi er en samarbejdsrelation mellem to parter, klient og terapeut. Begge deltager i arbejdet, hvor klienten er hovedpersonen, den om hvis livssituation det terapeutiske arbejde drejer sig om.

HViS DU ViL have forøget livskvalitet og frihed

HViS DU ViL have forøget livskvalitet og frihed til at være dig – alene og sammen med andre – så er der muligheder i et terapiforløb.

Jeg tager udgangspunkt der hvor du er – og sammen søger vi at finde den dybereliggende årsag til problemerne, og nye veje at gå.

Måske er der også noget der holder dig tilbage fra at se på det du ønsker dig…!?

Parathed til at udforske dig selv, og gøre en indsats, selvom det indimellem kan være smertefuldt, og nogle gange hårdt arbejde at gå i terapi – samt villighed til af betro sig om personlige og intime forhold til mig som terapeut er en god forudsætning for en vellykket terapi.

Psykoterapi er en proces, som sigter mod at blive og være sig selv, den man virkelig er.

Et psykoterapeutisk forløb foregår i fuld fortrolighed. 

Jeg har som psykoterapeut tavshedspligt.

Jeg arbejder ud fra den overbevisning at tryghed, nærvær, respekt, kontakt og dybde er af den mest vitale betydning for at forandring og udvikling kan ske.