Meditation er min livline. Min livline til at finde ro i min krop og i mit sind. Min egen lille mentale disciplin hvor jeg søger ind i en dybere tilstand af ro og dybere  bevidsthed.

Mit udbytte af meditation er stort. Jeg ved at meditation påvirker mig positivt. Det hjælper mig med at få eller opretholde min krop i balance. Hjælper mig med at få færre af de dage hvor “jeg går ved siden af mig selv”. Det giver mig en indre ro og afslapper min krop. Meditation hjælper mig med at fokusere på det vigtigste. Hjælper mig med at bevare mit fokus på mig. Jeg føler mig altid “sund” og på “veltilpas” efter en meditation.

Jeg har nu mediteret så længe at jeg næsten altid kan mærke hvilke type meditation jeg har brug for. Ofte tager jeg to meditationer efter hinanden fx. først en kropsscanning og derefter en meditation som er bygget op omkring taknemlighed. I perioder kan meditationerne være de samme – gang på gang. Dag efter dag. Og i andre perioder flyver jeg lidt rundt mellem de forskellige meditationer som jeg har.

Mit udbytte af meditation er så stort at jeg for længe siden besluttede at skabe et særligt sted i mit hjem til meditation. Et sted så jeg altid kan komme til at meditere. Stedet er et ganske særligt sted som indgyder følelsen af ro, balance og tryghed.

Har du prøvet at meditere? Hvis ikke så kommer der en gratis guidede meditation på bloggen i morgen. Jeg vil anbefale dig at prøve den. Det er rren nydelse for krop og sjæl.

Se mine tidligere indlæg om meditation. Meditation er noget der interesserer mig meget – så der vil hele tiden komme nyt til om emnet.

Læs også: