Når du føler kærlighed vil din kærlighedstilstand bringe godhed ind i dit liv. Når du har det godt tiltrækker du med stor kraft flere gode ting.

Det er en kombination af tanke og kærlighed som danner loven om tiltrækning. Loven om tiltrækning har også været omtalt som kærlighedens lov.

Jo større kærlighed du føler og udsender, jo større er den kraft, du gør brug af. Det er umuligt at have det dårligt og samtidig have gode og kærlige tanker. Du kan ikke skade en anden med dine tanker. Du kan kun skade dig selv. Hvis du tænker kærlige tanker, hvem vil så få gavn af det? Det vil du!

En af mine gode egenskaber er at jeg altid tænker godt om andre mennesker. Næsten uanset om de fortjener det eller ej. Det giver mig en positiv tilgang til samvær med andre. Andre mennesker som jeg selv har valgt at omgås eller som jeg er tvunget til at omgås (fx arbejdskolleger). Dette påvirker min trivsel i en meget positivt retning.

Jeg kommer til at tænke på en episode i mit liv. For mange år siden blev jeg tildelt nogle særlige opgaver på mit job. Dette medførte at jeg var en del væk fra min afdeling. Mine to nærmeste kolleger havde meget svært ved at acceptere min nye rolle. De var så forsmået at jeg blev indkaldt til et møde hvor de ville vide hvordan jeg kunne tillade mig at sige ja til de nye opgaver uden at have spurgt dem først. Og nu fik jeg garanteret også mere i løn end dem. Og så videre. Nej – jeg havde ikke spurgt dem. Jeg havde (selvfølgelig) aftalt det med min chef. Faktisk havde jeg sagt ja til opgaven på min chefs opfordring. De dage jeg sad i min gamle afdeling var der tit dårlig stemning. Jeg vidste at jeg blev bagtalt og dolket i ryggen så snart der var mulighed for det. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at være den “gamle” Dorthe. Hende der er venlig og hjælpsom. Hende der tror det bedste om mennesker. Hende der fortæller private ting og deler private glæder med mine kolleger. Selv om jeg vidste at det ville give bagslag. Jeg blev ikke påvirket af stemningen eller deres negativitet – for jeg var fyldt op med alt det gode. Jeg var fyldt med glæden ved de nye udfordringer og glæden ved at jeg fik lov til at udvikle mig. For det var det jeg (ubevidst) valgte at fokusere på. Det var det der fyldte i mig. Kærligheden til de nye udfordringer.

Set i bakspejlet så har mit sind været fyldt med alt det gode så det kunne overskygge alt det negative jeg var omgivet af. Det er da fantastisk at det kan lade sig gøre.

⊗ Invitation: Tænker du kærlige tanker? Er du bevidst om det når du tænker negative tanker?