Jeg styrkende terapi er en terapiform….

Jeg styrkende terapi er en terapiform, der nærmest kan beskrives som en videreudvikling af gestaltterapi og som samtidig er i familie med kognitiv terapi, bla. fordi der arbejdes meget med de beslutningsfaktorer, som findes i nuet. Metoden  er særlig egnet, hvis du ønsker at arbejde med forskellige sider af dig selv.

Eksempler på det metoden kan bruges til kan være:

  • Problemer med realitetssansen, andre forstår dig ikke
  • problemer med dømmekraften, regulering og kontrol af behov, du kommer til at dramatisere, du har svært ved at være direkte
  • problemer med følelses eller impulskontrol, du bliver måske meget vred på de “forkerte” tidspunkter, du lider under ikke at blive vred, du har svært ved at knytte dig til nogen, du vælge de “forkerte” kærester eller venner, som ikke er gode for dig, du synes at du er meget dum, du har ringe selvtillid, andre forstår dig ikke eller du forstår ikke dem, du er ængstelig, du er stædig, du har meget svært ved at træffe beslutninger, du er meget striks overfor sig selv, du har dårlige vaner, du bliver nemt slået ud af kurs og der er mange andre muligheder.