Hvad sker der med vores sjæl, når vores fysiske krop ikke længere er i business?

Hvad sker der med vores sjæl, når vores fysiske krop ikke længere er i business? Hvor rejser den sjælen hen, når livet på jorden når sin afslutning? Er der overhovedet en afslutning? Jeg havde religion i folkeskolen og gymnasiet og modtog i årevis undervisning i kristendom med himmel og helvede teorier, som var det den eneste endestation for vores fysiske krop. Jeg har aldrig “købt” historien om himmel og helvede, til gengæld har jeg altid været dybt fascineret af teorier om reinkarnation. Så længe jeg kan erindre, har jeg tænkt, at døden måtte kunne byde på andet end et sort tomt hul, ild eller hvide skyer. Det er ikke min opgave at overbevise andre, der har en anden holdning, jeg vil bare gerne dele mit syn på døden/livet og prøve at afdramatisere det at dø. Særligt ønsker jeg at så et frø for et alternativ til himmel/helvede historierne. I denne uge blev jeg mindet om den sorg, vi mennesker rammes af ved dødfald, da en skøn kvinde jeg kender, mistede sin elskede far.

DER FINDES IKKE NOGEN DØD

Lad os starte med den gode nyhed: DER FINDES IKKE NOGEN DØD, hvilket kan virke underligt, hvis man aldrig selv har oplevet nogen form for kontakt med den åndelige verden. Det har jeg, og det har på mange måder ændret mit syn på at dø eller som jeg foretrækker “rejser videre”. Jeg deltog for nyligt i en workshop med et rigtig dygtig engelsk medie, der underviste i afdødekontakt ud fra et faktuelt perspektiv. Jeg var så privilegeret, at få lov til at give og modtage afdødekontakt, og fik selv lov til at “gense” flere af mine kære afdøde, bl.a. min farfar der mindede mig om de bolcher han altid delte ud til os børn. Jeg husker stadig smagen af de lommevarme og halvklistrede mentolbolcher…og det var dejligt, at få genopfrisket dette minde, og få en hilsen fra farfar og vide, at han har det godt. Hvor han så end befinder sig.

Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske, og kan alle få adgang til deres afdøde? Ja. Vi bærer allerede rundt på minder og kærlighed til vores afdøde, og nogle kan endda mærke deres afdødes besøg i ny og næ. Kan man ikke selv etablere denne kontakt, kan man få hjælp fra en Clairvoyant med speciale i afdødekontakt. Skal man kontakte sine afdøde? Det bestemmer man jo selv. Har man svært ved at slippe sorgen, og komme videre efter et tab, ja så kan det være en mulighed at få en clairvoyance med afdødekontakt. Jeg har oplevet, at der er meget healing i etableringen af denne kontakt. Særligt hvis de efterladte sørger, kan det være en kæmpe gave at få beviser for, at deres afdøde stadig er omkring dem – mærke deres kærlighed og få bevis for deres eksistens.

læs også:

Lever sjælen videre?

Lever sjælen videre? Helt klart JA. Hvor befinder vores afdøde sig, når de ikke længere har en fysisk krop? Godt spørgsmål og der er tonsvis af bud herpå. Har du lyst til at læse mere om emnet, har forfatteren Michael Newton i bøgerne “Sjælerejser” og “livet mellem Livene” via regressionsterapi undersøgt og beskrevet, hvad der sker, når vi forlader det jordiske liv. Det forklarer flere af de ovenstående spørgsmål. Jeg har selv været så privilegeret, at få lov til at opleve denne kontakt med de afdøde, og bliver altid fascineret af, hvordan det er muligt at få et indblik i en anden sjæls liv. Det føles som at få en midlertidig adgang til et menneskes mindebibliotek (et kort kig gennem nøglehullet til et andet liv), hvor jeg kortvarigt får lov til at mærke den afdødes energi og personlighed. Vores afdøde – både de kære og dem der var knap så kære, kan komme med beskeder og give gode råd til vores nuværende liv. Det er ikke muligt for mig at forklare, hvor fantastisk et sådan møde kan være, det skal man selv opleve, for at forstå det.

Jeg har stor respekt for den sorgproces

Jeg har stor respekt for den sorgproces, der følger med et tab, og den individuelle rejse vi er på for at lære at rumme den del af livet. Det er altid svært og sorgfuldt at miste mennesker, vi elsker. Personligt giver det mig et håb og en form for fred i livet at vide, at mine afdøde altid er omkring mig, fordi jeg ved, og har fået så mange beviser på, at vores sjæl lever videre. Det håber jeg, at du en dag får lov til at opleve, hvis du får brug for det. Så kære sjæl – omfavn livet og vid, at dine kære stadig er omkring dig med kærlighed og støtte. Og hvis det for dig betyder, en forestilling om din afdøde morfar iført hawai shorts på en blå oppustelig delfin med en stor cigar i mundvigen….tja så hvorfor ikke. For dit bud er lige så godt som mit.