Jeg møder ofte mennesker, som synes at have mistet modet på livet

Jeg møder ofte mennesker, som synes at have mistet modet på livet og kun lever livet halvt. De lader sig nøjes med at leve et middelmådigt liv og giver ansvaret for deres ve og vel til andre mennesker, oftest til deres partner eller forældre. Alligevel er de utilfredse med livet. Det er som om, at de mangler noget i livet, selvom de har alverdens materielle goder.

Konsekvensen af at leve et middelmådigt liv er depression, at man føler sig værdiløs, at man mister sit selvværd, at man nemt bliver stresset og værst af det hele, at man giver ansvaret for ens egen lykke og liv til andre mennesker.

Sandheden er den, at den eneste, som har ansvaret for ens liv, er en selv

Sandheden er den, at den eneste, som har ansvaret for ens liv, er en selv. Selvom tanken er skræmmende for mange mennesker, er det sandheden. At tage ansvar for eget liv er utrolig kraftfuldt, livsbekræftende og befriende. Tænk, hvor fantastisk det må være, at man selv kan styre sit liv, uden at lade sig påvirke af, hvad andre mennesker mener og synes om ens liv og prioriteringer i livet. Tænk at man ikke længere er afhængig af andre mennesker.

Samtalen er vejen til åbenhed

Når man først har erkendt, at man selv har ansvaret for sit liv, så har man banet vejen for at leve et ekstraordinært liv. Hvad vil det sige at leve et ekstraordinært liv? Det vil sige, at man uden tøven kan gå efter sine ultimative drømme og ønsker i livet. At leve et ekstraordinært liv er et liv, hvor alle muligheder ligger for ens fødder, et liv uden begrænsninger. Et liv, hvor du er i stand til at skabe den tilværelse, du inderst inde brænder for. At leve et ekstraordinært liv er at leve livet fuldt ud i hvert eneste øjeblik og ikke lade sig nøjes med det næstbedste. Et liv hvor der ikke findes vrede og stress, et liv med taknemmelighed for andre mennesker og livet, et liv med medfølelse og empati. Et liv hvor du er skaberen.

Er du parat til et ekstraordinært liv nu?