Døden, livet og sorgen når vi mister en kær

At miste en kær, kan være noget af en kæberasler. Jeg har den dybeste respekt for den sorgproces der følger, og føler med dem jeg kender, der for nyligt har mistet en kær. Står du midt i sorgen og ensomheden, kan savnet efter den afdøde fylde så meget, at du for en stund glemmer at leve livet og hylde dagen, vi bliver givet. Vi ville ønske, at vi kunne få en hilsen, et godt råd, et kram. Og måske kan vi?

Samtaleterapi har altid en god effekt på sorg

Er du bange for at dø?

Måske er du selv bange for at dø? Bange for at livet slutter med ophøret af din fysiske krop? Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, men engang fyldt det rigtig meget i min bevidsthed. Vi skal alle dø. Eller rettere vores fysiske krop har en udløbsdato. Jeg har efterhånden fået så mange beviser på liv efter døden, og haft kontakt med mine afdøde forfædre, at jeg ikke længere frygter døden. Jeg ville dog være frygtelig ked af, at skulle forlade mine børn for tidligt. Men selve døden, den ser jeg ikke som noget farligt. Mere som et exit og en start på noget andet.

Jeg bliver ikke længere bange for ting, der rykker sig af sig selv

I starten af juni deltog jeg i endnu en fysisk seance, hvor ånderne var til stede med berøring, lysglimt, bevægelse af ting mv. Total Harry Potter agtigt, bortset fra, at her ikke var en tryllestav indblandet, men et utrolig dygtig og velrenommeret fysisk medie, som netop har trænet denne disciplin i årevis. Hver gang jeg deltager, ændrer min verdensopfattelse sig. Jeg bliver ikke længere bange for ting der flytter sig af sig selv, men mere benovet over, hvad der rent faktisk er muligt. Benovet over hvad den åndelige verden rent faktisk er i stand til. Ting som vores begrænsede menneskehjerner endnu ikke helt kan kapere.

Ubetinget kærlighed fra den åndelige verden til dig

Har du mistet en kær, kan sorgen være så overvældende, at det kan være svært at forstå, at jeg fortæller om det her liv efter døden. Måske kan det også være en trøst. Et håb. En glæde at vide, at vores afdøde måske fester videre et andet sted.  Du behøver ikke være enig. Jeg deler blot mine personlige oplevelser og betragtninger på døden/livet. Jeg vil især gerne dele den kærlighed, som jeg oplever, der strømmer til os fra den åndelige verden, fra vores afdøde og andre guider. Den kærlighed er ubeskrivelig stærk, kærlig, tilgivende, altomfavnende. Det skal du selv mærke, før du helt forstår det.

Lad os hylde livet og det mirakel, at vi hver dag slår øjnene op, og får lov til at leve endnu en dag. Jer der har mistet en kær ved, at det ikke er alle forundt, at få lov til at slå øjnene op til endnu en dag.

Alle der giver afdødekontakt, vil nok kunne genkende, at det foregår ret forskelligt, præcis som de afdødes personligheder var. Min tolkning og oplevelse af disse seancer er, at der er nogle beskeder, der går igen: Nyd livet mens i har det, det er så kort. Hyld livet. Tilgiv mere, elsk mere. Så kære sjæl, sorg eller ej, nyd nu livet, nyd hinanden og hyld det mirakel det er, at vågne en dejlig sommermorgen og kunne høre fuglene kvidre udenfor.