Coaching er en spørgeteknik. Spørgsmålene stilles på en måde så man selv kan finde frem til løsningen der er gemt et sted “in the corner of your mind”.

En coach kan hjælpe dig til at blive bevidst om gamle vaner og mønstre, som har forhindret dig i at nå dine mål og indfri dine drømme.

En coach kan hjælpe dig til at ændre dine strategier og fastholde dit fokus.

Life-coaching handler om sammen med dig

   • At afdække dine indre værdier, visioner og mål – HVAD VIL DU?
   • At sætte fokus på målet og opnå struktur. – HVORFOR DU VIL?
   • At udskifte dine overbevisninger eller gamle historier/vaner med nye. – HVAD DER FORHINDRE DIG?
   • At sikre dig et nyt alternativ i dit liv – HVORDAN OPNÅR DU DET DU ØNSKER?

Life-coaching er ikke terapi, men et særdeles effektivt værktøj

Life-coaching er ikke terapi, men et særdeles effektivt værktøj, der har fokus på nutiden og fremtiden.

Life-coaching giver dig støtte og inspiration til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. At bygger en bro mellem erkendelsen af, hvor du på nuværende tidspunkt befinder dig – og erkendelsen af, at du har potentialet til at befinde dig, hvor som helst du vil, så du tør tro på, at du kan gøre noget ved det.

Hvorfor coaching? Jeg kan vel tale med en god ven i stedet.

Mange er vant til at vende forskellige situationer med venner og veninder. Det er vigtig at understrege, at en coach ikke er en god ven på regning.
Venner vil som oftest gerne forblive venner, og derfor bliver forståelse ofte prioriteret frem for en konfrontation, hvis man spørger dem til råds. Derfor er venners hjælp, selvom den er velment, ikke altid den bedste vej mod dit mål. En coach vil, som udenforstående, ved at være objektiv og systematisk, kunne hjælpe dig direkte til dit mål, bl.a. ved at konfrontere dig med mønstre og overbevisninger, der ikke gavner dig på vejen mod dit mål.

Er coaching noget for mig?

Hvis du ønsker forbedringer i dit liv, har du en vigtig ting til fælles med de mennesker, der vælger at benytte sig af en coach. Ønskerne kan rette sig mod den private front, din karriere eller andre områder.

Hvad præcis er det andre mennesker kommer til en coach med?

For at give dig en idé om hvad andre bruger en coach til er der her mulighed for at se eksempler på mulige mål og beslutninger. klik her

Er du i tvivl om, hvorvidt det reelt er en coach, du har behov for, er du velkommen til at kontakte mig.