At arbejde med positiv indstilling

De fleste mennesker har en ide om, hvad de ønsker i livet, men de ved ikke, hvordan man kommer dertil.

hvorfor coaching

1. Finjustering af personlige mål

I lifecoaching starter man som regel med at tale om tanker omkring arbejde, parforhold og andre ønsker om personlig udvikling. Som sagt ved de fleste mennesker, hvad de ønsker i livet, men først når de taler med en lifecoach, kan de fleste rent faktisk finjustere, hvad de ønsker.

For eksempel: Jeg vil have et job, som passer til min kompetencer, viden og erhvervserfaring. Vi kan finpudse dette mål til: Jeg ønsker et job, hvor jeg kan arbejde personligt med mennesker. Jeg er et nærværende menneske. Vi kan tilføje dette til tidligere mål, og vi får en meget klarere idé om, hvor vi skal hen.

2. Identitet coaching: Hvem er du?

Efter at have beskrevet de personlige mål, kan vi begynde at tale om, hvordan du kan nå dertil. For at komme dertil behøver du dig selv! Hvad mener jeg med det? Du skal vide, hvad dine evner er, hvad du er i stand til at gøre, hvad dine stærke og svage punkter er, og hvordan du kan sætte dine evner i sving for at nå frem til det, du ønsker.

Som lifecoach vil jeg udvide og uddybe dit syn på dig selv som en person og dit syn på livet. Der er forskellige måder at finde ud af, hvad du er god til.

3. Ændring af indstilling: Vær positiv og fokuseret

Der er ingen behov for at tale yderligere om, hvad du ønsker i livet, hvis du mentalt ikke er parat til at tænke over disse ting. Først og fremmest vil en lifecoach få dig til at kigge på dine ​​begrænsende overbevisninger. Det vigtigste her er at ændre dine begrænsende overbevisninger til styrkende overbevisninger.

I starten vil du føle dig trist, tom og uden energi. Her vil en lifecoach stille dig provokerende spørgsmål omkring dine overbevisninger. Fra det øjeblik vil din indstilling blive mere og mere positiv, og du udvise en stærkere non-verbal kommunikation.

Når du føler dig i den tilstand, så er du på rette spor.