Som privat person eller leder af en virksomhed

Som privat person eller leder af en virksomhed eller afdeling kan du komme ud for, at den sparring du ind imellem har brug for – kan være vanskelig at finde i virksomheden. Du kan komme i interesse- eller loyalitetskonflikter eller blive udsat for upassende fortrolighedsforhold i forhold til ens kollegaer, bestyrelsen eller topledelse.

I selskab med din personlige coach vil du som leder have et unikt frirum, hvor nye idéer, ledelsesstrategier, vækstplaner, leanplaner, personaleforhold, kommunikation og andre forhold i virksomheden helt risikofrit kan afprøves, uden at du skal indtage en bestemt rolle, og hvor der ikke stilles forventninger til resultater og præstationer.

Din personlige coach vil støtte dig og hjælpe dig til at finde alle dine ressourcer og dit fulde potentiale, frem – så du får et arbejdsliv og et familieliv i harmoni, og får skabt målbare resultater hurtigt og effektivt.

Brug coaching til:

• at opnå mål, handlinger og resultater
• at realisere vækstplaner og strategier
• værdiafklaring, motivation og engagement
• at styrke din lederprofil
• lære selv at blive en coachende leder
• kommunikation, personaleforhold og relationer
• at opnå selvindsigt og personlig udvikling
• at skabe forandringer i din karriere eller familielivet

Hvordan virker det?

Coaching virker fordi vi med mine spørgsmål og værktøjer og dine svar
får belyst og bliver meget specifik på mål, udfordringer og forhindringer. Mange forhindringer viser sig ofte ikke at være sande. Jeg hjælper dig til at finde en løsning  – så du finder energien og ressourcerne til at få handlet.

I forløbet får du også en række værdifulde indsigter og viden om, hvorfor vi som mennesker gør og handler, som vi gør. Dine perspektiver bliver udvidet, og du vil fremover kunne bruge din nye indsigt i alle livets aspekter.

Coaching for ledere

Coaching for ledere er et 1:1 forløb, hvor du over et antal sessioner – typisk 5-10 fordelt over nogle måneder opnår forandring, får handlekraft, skaber resultater og får en lang række værktøjer til at blive en succesfuld leder i balance.

  • Er det tid til at koncentrere dig og være nærværende i dit job?
  • Føler du nogle gange, at du virkelig yder en indsats, men at det alligevel ikke nytter?
  • Lever du et liv i en sammenbragt familie med udfordringer omkring dine og mine børn – hvordan skal det hele mon gå?
  • Har du nogensinde i dit private såvel som i dit arbejdsliv tænkt: “Hvis bare … så ville jeg gøre en bedre indsats” eller “hvis bare… så kunne jeg være mere glad?”

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående, så kan 1:1 Coaching hjælpe dig til at opnå større livsglæde og mental balance i privatlivet og på jobbet.

Er et coachingforløb relevant for dig?

Et 1:1 forløb er for dig, der ønsker at udvikle dig og tage større personligt lederskab i dit arbejdsliv og privatliv Du får sparring på de ting, der optager og udfordrer dig i dit liv lige nu.

1:1 forløbet vil give dig et langt stærkere fundament at stå på i form af større selvindsigt og styrkelse af dine personlige egenskaber. Resultatet er langt større overskud og succes i din hverdag til gavn for både dig selv og din familie samt i virksomheden.

Coaching foregår hos mig eller i virksomheden – eller som telefoncoaching eller Skype.

Book en dygtig samtaleterapeut her